Uit de pers

warning: Creating default object from empty value in /var/www/vhosts/harmoniemill.nl/httpdocs/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Concert harmonie

Poster_harmonie.jpg
Harmonie St. Jan uit Wanroij en Harmonie St. Willibrord uit Mill geven zondag 20 oktober om 11.00 uur een concert in 't Lagerhuis in Mill.
Naast optredens van Harmonie St. Willibrord, onder leiding van Eric Roefs en Harmonie St. Jan, onder leiding van Willem vd Laar, speelt ook de slagwerkgroep van de Harmonie St. Jan, onder leiding van John vd Heuij.

Lees verder

Blokfluit: dat is cool; YEAH!

Hallo meisjes en jongens,

Nu het nieuwe schooljaar is begonnen, heb je misschien wel zin om iets nieuws te gaan leren: wel eens aan blokfluitles gedacht?

DSC_0045.JPG

Lees verder

Elf Millse geslaagden

Onlangs zijn ruim tweehonderd leerlingen muziek van Kunstencentrum Meander in Boxmeer geslaagd voor hun examen. Daarvan hebben er 14 het hoogst haalbare gehaald: het D-diploma.
IMG_8480.JPG
  Gediplomeerden ontvingen het diploma uit handen van Wethouder van Schipstal

Lees verder

Geslaagde muziekavond St. Willibrord en Dynamic

Zaterdag 22 juni was het tijd voor het jaarlijkse zomerconcert van muziekvereniging St. Willibrord. Ondanks de wisseling van locatie is het toch een mooie avond geworden met veel diploma's, twee jubilarissen, mooie muziek en veel belangstellenden.
IMG_8462.JPG
De muziekvereniging had twee jubilarissen; zowel Arlette van Hout als Harry van der Linden zijn 25 jaar actief bij de vereniging betrokken met muziek maken en andere hand- en spandiensten.

Lees verder

Muziekvereniging St. Willibrord laat van zich horen tijdens Landschapsparkconcert

Op zondag 23 juni zullen de blokfluitgroep en het leerlingenorkest van Muziekvereniging St. Willibrord optreden in het landschapspark in Mill.
20130116_10_1.JPG
Tijdens een muzikale middag met tal van andere optredens zal door hen om 16.40 uur het podium betreden worden. Ze zullen laten horen wat zij het afgelopen jaar geleerd hebben. U zult verbaasd staan van zoveel talent.

Lees verder

Muziekvereniging St. Willibrord laat van zich horen

Muziekvereniging St. Willibrord laat van zich horen tijdens zomerconcert op 22 juni en landschapsparkconcert op 23 juni.
zomer-wallpaper.jpg

Lees verder

Openbare repetities van Millse muziekvereniging

Muziekvereniging St. Willibrord houdt zaterdag vanaf 17.00 uur openbare repetities in Myllesweerd in Mill. Eerst zal het jeugdorkest openbaar repeteren, daarna de harmonie. Bijzonder is het openbaar D-examen daarna om 19.15 uur van Willem Hermans. Hij zal op trompet soleren en heeft ervoor gekozen zich hierbij te laten begeleiden door de eigen harmonie onder leiding van dirigent Eric Roefs.
Ook speelt hij een duet met collegatrompettist Michel van den Berg uit Boxmeer. Zij speelden eerder samen in een project met het orkest van André Rieu.

Lees verder

Ontdek muziek bij St. Willibrord

Op zaterdag 25 mei houdt Muziekvereniging St.Willibrord in Mill een openbare repetitie waar bezoekers op een muzikale wijze worden geïnformeerd over de mogelijkheden bij de harmonie. Er is uitleg over de leerweg van het muziek leren maken, over de kosten lidmaatschap en lesgelden en er is een instrumentenpresentatie.

Het evenement heeft plaats van 18.00-19.00 uur in de Wester in Mill.

Lees verder

Piratenblokfluiters uit Mill stelen de show tijdens concert

Piratenblokfluiters van harmonie St. Willibrord stelen de (blokfluit)show met Piratenlied in Gennep. Zo'n 120 blokfluiters gaven zondag een geweldig blokfluitconcert voor 350 mensen.
DSC04356.JPG

Lees verder

Een kijkje in de keuken

foto5.JPG
Publiek kon genieten van een mooi concert en een kijkje nemen in de keuken van de dirigent van beide orkesten, Eric Roefs.

Leden van het jeugdorkest van Muziekvereniging St. Willibrord speelden zaterdag voor het eerst samen met het groot harmonieorkest.

Lees verder