Top 2000 in concert door harmonie St. Willibrord

TOP 2000 IN CONCERT DOOR HARMONIE ST. WILLIBRORD

op 4 april a.s. in Myllesweerd

Het repertoire is gereed, de repetities zijn in volle gang en combo, lokale zangers en zangeressen en dansgroep zijn bekend en sponsoren om een muziekstuk te sponsoren worden benaderd.
Op zaterdag 4 april aanstaande zal harmonie St. Willibrord o.l.v. Eric Roefs van zich laten horen met een popconcert.
Het concert dat deze keer als thema ‘popmuziek uit de Top 2000’ heeft gekregen, zal een groot publiek aanspreken.
Wie nog niet wist dat een harmonie ook popmuziek kan spelen, wordt zeker van harte uitgenodigd om te komen kijken. U zult verrast worden door een programma dat niet zal misstaan in de discotheken waar muziek uit de Top 2000 gedraaid wordt.
Met ondersteuning van lokale zangers en zangeressen zal u een veelzijdig, avondvullend programma gepresenteerd worden.
Het is mogelijk om voor € 50 een muziekstuk te sponsoren. De naam van de persoon of het bedrijf dat sponsort zal tijdens het programma diverse malen op groot scherm in beeld gebracht worden en zal, desgewenst, op de te verspreiden posters vermeld worden. Draagt u de harmonie een warm hart toe? Neem gerust contact op via info@harmoniemill.nl om de mogelijkheden te bespreken.
Ongeveer één keer in de twee jaar organiseert de harmonie een wat groter, zogenaamd ‘plus-thema-concert’.
Het vorige ‘plus-thema-concert’ in de stijl van Dickens’, was in een mum van tijd uitverkocht.
Wilt u zeker zijn van een plaats, dan raden wij u aan nu alvast te reserveren.

TOP 2000 IN CONCERT door Harmonie St. Willibrord
Zaterdag 4 april 2015 20.00 uur, Myllesweerd in Mill
Entree € 10
Kaarten te koop bij Primera Schipperheijn