Harmonie St. Willibrord laat de komende tijd flink van zich horen!

De afgelopen periode heeft de harmonie dit ook gedaan; het is u vast niet ontgaan dat op 1e Kerstdag de mis opgeluisterd is door de harmonie, met sfeervolle en moderne kerstmuziek. Op 18 januari zal de harmonie 2015 beginnen met een Nieuwjaarsconcert in ‘De Wester’, waar ook elke week de repetitie plaatsvindt.
Dit zogenaamde koffieconcert is op zondagmorgen 18 januari om 10.30 uur, toegang is gratis.
De daaropvolgende repetities zullen geheel in het teken staan van een ‘plusconcert’. De harmonie pakt 1x per 2 jaar groots uit met een concert, met een repertoire dat zich toespitst op één thema. Deze keer is er gekozen voor een concert met als thema ‘popmuziek’.
Op dit moment zijn de voorbereidingen daarvoor in volle gang.
Uiteraard wordt er ook aangetreden voor Koningsdag op 27 april.
Op 4 mei zal de harmonie een bijdrage leveren aan de herdenking van de slachtoffers van de bevrijding bij de Dodenherdenking en op 5 mei neemt St. Willibrord deel aan een groots Bevrijdingsconcert, ter gelegenheid van 70 jaar Bevrijding. Aan dit concert zullen diverse andere orkesten hun medewerking verlenen, waaronder de Fanfare berden Wapens van de Koninklijke Landmacht.
Het zomerconcert is uiteraard voor alle publiek toegankelijk, maar zal in het teken staan van huwelijksjubilarissen uit Mill. Bent u 40, 50, 60 jaar of zelfs langer getrouwd, dan bent u met uw familie van harte welkom bij dit concert.
Al sinds enige tijd is het praktisch gezien onmogelijk om te voldoen aan verzoeken voor een serenade voor jubilarissen. St. Willibrord heeft er daarom voor gekozen om de jubilarissen voor het zomerconcert speciaal uit te nodigen en hen hiermee in het zonnetje te zetten. Ook 90 of 100 jarigen zijn hierbij van harte welkom. Meer informatie hierover en over de andere concerten volgt later.

Agenda Muziekvereniging St. Willibrord:
Zondag 18 januari om 10.30 uur in ‘De Wester’ koffieconcert. Toegang gratis.
Zaterdag 4 april om 20.00 uur in Myllesweerd, popconcert-plus.
Maandag 27 april Koningsdag.
Maandag 4 mei Dodenherdenking.
Dinsdag 5 mei feest t.g.v. 70 jaar Bevrijding.
Zomer- jubilarissenconcert 2015, datum en locatie nog niet bekend.