De vereniging

Muziekvereniging St. Willibrord is een vereniging die bestaat uit een harmonieorkest,  leerlingenorkest, samenspelgroep, blokfluitgroep en een opleiding BasisVormingMuziek. De vereniging is op 13 juli 1937 opgericht en bestaat nu dus ruim 75 jaar. Dit 75-jarig jubileum is in 2012 op grootse wijze gevierd. Ter gelegenheid daarvan werd een muziekspektakel verzorgd: ‘Show the Music 2’. Onze muziekvereniging is aangesloten bij de Brabantse Bond sinds 2009.
harmonie.JPG

Muziekvereniging St. Willibrord

St. Willibrord is een actieve vereniging met ca. 90 leden. De vereniging biedt haar leden de mogelijkheid om op goed niveau muziek te maken. De muzikale leiding is daarom in handen van deskundige musici. Het harmonieorkest en het leerlingenorkest verzorgen concerten, uitwisselingsconcerten met andere verenigingen en luisteren belangrijke jubilea op. Ook houdt St. Willibrord zich nog steeds vast aan oude tradities. Of het nu koningingsdag is, Allerzielen, bij de intocht van Sinterklaas, of bij de Kerstviering; St. Willibrord is erbij!

Naast deze concerten is het de gewoonte dat er om de 3 jaar een grote muziekactiviteit zal worden georganiseerd. Tevens zetten wij ons in om nieuwe leden en  leerlingen te werven. Wij trachten gezelligheid te combineren met het streven naar goede muzikale kwaliteit. Is uw interesse gewekt, blader dan eens rustig door de verdere pagina’s van deze site.

Natuurlijk bent u ook welkom tijdens onze wekelijkse repetities in wijkaccommodatie 'de Wester' die gevestigd is aan de Havikstraat 1 te Mill.